Over bb chum

Het verhaal achter bb chum

bb chum is een Nederlands merk dat wij in 2013 zijn gestart om invulling te kunnen geven aan de zoektocht naar vrolijke, kleurrijke en unieke overhemden. De producten zijn online te bestellen en verkrijgbaar bij een aantal met zorg geselecteerde winkels. Producten, met waanzinnige prints en/of details die per stuk genummerd zijn omdat jij iets bijzonders mag dragen en daar de complimenten voor mag ontvangen. Om dit te realiseren werken we uitsluitend met gerenommeerde fabrieken en leveranciers die een mooi kwaliteitsproduct kunnen maken, want dat is waar bb chum voor staat en waar mannen ons om waarderen. Wij besteden net dat beetje meer aandacht aan onze collectie, aan jou als klant en aan je bestelling en bij vragen.

Waar de naam vandaan komt?? BB van de oprichters Peggy Benner-Haullussy en Martijn Both.

Chum is maatje, vriend.

Wij zijn als merk echt een vriend voor de zelfbewuste mannen. Deze mannen helpen we graag door shirts en andere producten te bieden met de juiste kleur, flair, finesse, service, en kwaliteit. Waarbij ‘de best mogelijke prijs/kwaliteit verhouding’ leading is. 

 

 

Peggy, Oprichter

 

Martijn, Oprichter

“Na de Heao ben ik de fashion ingerold, om er nooit meer weg te gaan. Als productmanager bij grote retailketens en A-merken had ik steevast de shirts onder m’n hoede! Maar ja, wel steeds met de beslissingen van het management. Het voelt geweldig om de beslissingen nu zelf te kunnen nemen en samen met Martijn een merk naar eigen inzicht neer te zetten.”          “Na voor diverse grote Nederlandse winkelketens gewerkt te hebben aan ontwikkelingen en innovaties was het moment daar om met mijn eigen ideeën aan de slag te gaan. Een eigen onderscheidend en bereikbaar merk voor mannen zonder compromissen. Met bb chum wil en heb ik samen met Peggy bewezen dat wij kleur aan de man kunnen brengen.