Limited Edition shirts Great Men Great Shirts!
BB Chum Blog

Management Team Magazine

  • Geplaatst op
  • 0

Management Team Magazine

Vrolijke boel
In de neklabels staat ‘BB Chum brightens your day’. Dat is niets te veel gezegd: Martijn Both en Peggy Haullussy maken een vrolijke boel van hun in kleine oplages gemaakte overhemden. Wie de prints van het nieuwe merk wat te lawaaiig vindt, kan uitwijken naar de uni’s met een twist.

Textilia.nl

  • Geplaatst op
  • 0

BB Chum hangt overhemden in het Amsterdamse Vondelpark

Als startende ondernemer moet je creatief zijn. Daarom besloot overhemdenmerk BB Chum om tijdens het Amsterdam Lights Festival een stunt uit te halen in het Vondelpark.

Wandelaars keken op maandagavond 29 december vreemd op, toen ze voor het oude Filmmuseum in het Amsterdamse Vondelpark opeens verlichte overhemden in een boom zagen hangen. Het was een actie van het overhemdenmerk BB Chum. Eigenaar Martijn Both licht de actie toe.

Hoe kwamen jullie op het idee voor de actie?
“Mijn zakenpartner Peggy Haullussy en ik liepen over de grachten, waar we met bewondering keken naar de lichtkunstwerken van het Amsterdam Lights Festival. ‘Daar zouden wij ook iets mee moeten doen,’ dachten we. Als startende ondernemer heb je immers weinig budget voor marketingacties, dus dan moet je creatief zijn. Het leek ons leuk om een aantal van onze overhemden als lampion te gebruiken en op te hangen. Op de grachten was het lastig om ons idee uit te voeren, dus toen kozen we voor het Vondelpark.”

Mannenstyle.nl

  • Geplaatst op
  • 1

BB Chum brightens het Vondelpark

De boefjes BB-Chum wilden het ’s nachts behoorlijk donkere Vondelpark betrekken bij het Amsterdam Light Festival (het lichtfestival dat wandelaar en grachtencruisers overal in de stad lichtsculpturen aanbiedt).

Het werd alleen wat ludieker. Met hun shirts werden lampions gemaakt en zo kon het zijn dat de argeloze wandelaar al in de schemering ineens lichtgevende shirts tussen de bomen zagen zweven. Nee, geen spoken, maar wel een leuke mix van kleur, print en perfect katoen. Een lucratief kunstwerk tussen alle ambient ideeën geïnspireerd op de City of lights… Amsterdam.

Fashionunited.nl

  • Geplaatst op
  • 0

Overhemdenmerk BB Chum doet stiekem mee met Amsterdam Light Festival

"Of het mocht van de gemeente?" vraagt Martijn Both van overhemdenmerk BB Chum lachend. "We waren boefjes. Daarom hebben we alles ook na één dag weer weggehaald." Het merk haakte met een actie in het Vondelpark in op het Amsterdam Light Festival; het evenement waarbij wandelaars en grachtencruisers overal lichtsculpturen kunnen bewonderen in de stad. De shirts van het merk werden met lampionnen bevestigd aan de bomen in het park.

Oprichters Martijn Both en Peggy Haullussy waren op zoek naar een leuke manier om hun startende merk onder de aandacht te brengen. "We spraken over het Light Festival en dat het in het Vondelpark eigenlijk zo donker was. Toen besloten we het park op te vrolijken."

Marketingtribune.nl

  • Geplaatst op
  • 0

Overhemdenmerk plaatst shirtlampions in Vondelpark tijdens Amsterdam Light Festival

Het Nederlandse overhemdenmerk BB-Chum vond het zonde dat het Vondelpark zo donker bleef tijdens het Amsterdam Light Festival. Wandelaars zien in de schemering nu lichtgevende shirts tussen de bomen zweven.

Het Amsterdamse overhemdenmerk, dat alleen online verkrijgbaar is, gebruikte eigen overhemden om lampions van te maken. Ze werden opgehangen in de bomen tegenover het podium en de studio’s van VondelCS. De lichtversiering is een van de vele onderdelen van het Amsterdamse lichtjesfestival, dat overal in de stad lichtsculpturen heeft gemaakt.