Metronieuws.nl

Metronieuws.nl

Doe die met kleur maar

De dagen worden korter en donkerder. Ook de kleuren van de bomen beginnen langzaam te veranderen. Om het gebrek aan kleur te compenseren stel ik voor om eens wat vaker vrolijke overhemden te dragen.
Veel mannen vinden het moeilijk om drukke prints of opvallende kleuren te dragen. Soms terecht! Een shirt met neon kleuren is een trend uit de jaren 80 die daar ook mag blijven. Wil jij je look iets meer kleur geven, maar weet je niet hoe? Lees dan verder.

Je kunt een vrolijke print op verschillende manieren dragen. Wil je een statement maken en opvallen? Draag je overhemd dan zonder iets er overheen, op bijvoorbeeld een washed jeans en sneakers. Hou je sneakers wel “rustig”. Hiermee bedoel ik geen felle kleuren of sneakers met een print. Je wilt de aandacht op je overhemd houden en niet op je sneakers.

Wil je iets minder opvallen? Draag er dan een gilet, vest of een colbert overheen. Hiermee doe je je overhemd nog steeds recht aan. Ook hier geldt: hou je overige kledingstukken en schoenen rustig. Een overdaad aan patronen en kleuren is niet aan iedereen besteed.

Durf te experimenten en draag eens wat vaker een opvallende print. Je zult zien dat je omgeving het alleen maar leuk vindt. Laatst had ik het middelste BB Chum shirt aan en heb flink wat complimenten gekregen. Van de week maar eens die andere twee aan trekken. Happy Days!

 http://www.metronieuws.nl/mode/2013/11/doe-die-met-kleur-maar
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter