Mannenstyle.nl

Mannenstyle.nl
Herfst, winter, voorjaar of zomer maakt het uit?

Mannen willen meer met mode, maar wat zijn de trends voor het komend najaar? Een vraag die voor de meeste grootschalige modemerken maar op een beperkt aantal manieren kan worden ingevuld omdat zij grootschalig moeten produceren.

Eigenlijk is dit een tegendraadse trend. Want één van de grootste macrotrend is het opkomen van de individualisatie.

Tot nu toe hebben veel mannen deze boot aan zich voorbij moeten laten gaan. Unieke kleding is afkomstig van designers en hebben hier door per definitie een hoge prijs. Dan is de keus voor een wit, blauw of blauw wit geruit overhemd natuurlijk snel gemaakt.
Dwars van het bestaande heeft BB Chum er voor gekozen kleurrijke overhemden in een oplage niet groter dan 40 stuks te brengen. Naast deze unieke overhemden zorgt dit ook voor een snel wisselende collectie die niet gebonden is aan een seizoen. De overhemden van BB Chum zijn fris, diep kleurrijk en/of voorzien van opvallende prints of uni’s met frappante accenten. Het zijn overhemden die  uitstekend casual gedragen kunnen worden, maar voor de man die zakelijk meer uit durft te pakken combineren de overhemden ook goed met een cardigan, sweater, colbert en een pak. Hierdoor hoeft een man niet meer verscholen te gaan achter zijn stropdas als meest opvallende onderdeel van zijn outfit. Hij kan hiermee evenals een vrouw uitpakken en mag hij gezien worden op zijn eigenen individuele wijze. Het hebben van onderscheidende kleding is helemaal van nu.

De overhemden zijn gemaakt van 100% hoogwaardige katoen, stoffen van gerenommeerde Europese stoffenleveranciers. Niet van dat beetje glimmende, zijdeachtige, en niet van dat katoen dat eigenlijk voor beddengoed is. Dit zorgt samen met de fit voor een prettig draagcomfort. Eindelijk overhemden van designers kwaliteit maar zonder designers prijzen. Dit is echt denken van deze tijd en dit moment.

http://www.mannenstyle.nl/296737/bb-chum-overhemden/

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter