Mannenstyle.nl

Mannenstyle.nl

BB Chum brightens het Vondelpark
De boefjes BB-Chum wilden het ’s nachts behoorlijk donkere Vondelpark betrekken bij het Amsterdam Light Festival (het lichtfestival dat wandelaar en grachtencruisers overal in de stad lichtsculpturen aanbiedt).


Het werd alleen wat ludieker. Met hun shirts werden lampions gemaakt en zo kon het  zijn dat de argeloze wandelaar al in de schemering ineens lichtgevende shirts tussen de bomen zagen zweven. Nee, geen spoken, maar wel een leuke mix van kleur, print en perfect katoen. Een lucratief kunstwerk tussen alle ambient ideeën geïnspireerd op de City of lights… Amsterdam.

In het neklabel van de shirts staat niet voor niets steevast ‘BB Chum brightens your day’. Best vrolijkmakend als je het shirt ’s ochtends nog knisperend van de was aantrekt. En we verdenken de shirtmakers er dan ook van dat ze zo op de link met het lichtfestival zijn gekomen (bright…light…). En anders zijn het de 6 zojuist verschenen nieuwe ontwerpen die dit startende merk bewoog tot deze  actie.

BB Chum is het Nederlands online overhemdenmerk geboren uit onvrede over de prijs/kwaliteit van veels te dure merkshirts. Kleurrijke shirts, in de beste katoen uitgewerkt en voorzien van gekke details. Plus: van elk ontwerp worden er nooit meer dan 40 gemaakt. Je blijft dus bijzonder.

http://www.mannenstyle.nl/297092/bb-chum-light-festival/

Reacties
Bonsoir avez-vous déjà la chemise avec les voitures mustang dans votre collection
Merci
Gaetan
ROOS GAETAN - 25 Feb 2019 - 19:05
Laat een reactie achter