Knijter.nl

Heb jij hem al gesignaleerd: de trend van het toffe overhemd?!

Voor mij is alles wat met kleding te maken heeft altijd veel meer een vrouwending geweest dan een mannending. Ik kende gewoon niet zo veel mannen die kleding belangrijk vonden. Dat ik een technische studie ging doen maakt dat er niet beter op: technische mannen die geïnteresseerd zijn in fashion? Er zullen er vast een paar zijn maar ik ben ze nooit tegengekomen.. Het was dus wel even wennen toen ik collega Roy ontmoette, een man die van mooie kleding houdt, graag gaat winkelen en zo netjes is op zijn kleding dat hij zelfs zijn onderbroeken strijkt!

Roy is dan ook vooral erg blij met de uitgebreide overhemdencollectie die we bij Knijter te koop hebben. Want misschien wist je het nog niet maar er is echt sprake van een nieuwe trend in overhemdenland: het overhemd met het leuke printje! Er zijn een paar merken die hier heel erg goed mee zijn zoals het Nederlandse BB-Chum en Coton Doux (uit Frankrijk) en vergeet niet het leuke merk A Fish Named Fred.

We hebben een paar leuke overhemden voor je geselecteerd, maar we hebben er nog veel meer:  Bekijk alle overhemden die we te koop hebben hier.

Met lippen, Coton Doux €89,95
Met lippen, Coton Doux €89,95
Shiny Stars, BB Chum €84,95
Shiny Stars, BB Chum €84,95
Green leaves, A Fish Named Fred €79,95
Marij
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter