Flavourites.nl

Het overhemd.

Voor alle fans van Flavourites (en dat zijn - niet geheel verrassend - voornamelijk vrouwen) tippen we vandaag een leuke webshop voor mannen. Een webshop gevuld met overhemden van het Nedelandse merk BB chum.

bbchum1_161215_1.jpg
Het overhemd. Maar dan anders!


Dit Nederlandse overhemdenmerk is het gevolg van een samenwerking tussen een kenner/gebruiker (Martijn) en een ervaringsdeskundige in de fashionwereld (Peggy). Leuk al die overhemden voor mannen maar dat kan anders, beter en leuker was hun insteek. Het merk BB Chum werd opgericht en de webshop waar je de frisse overhemden kunt bestellen, is inmiddels een feit: Bb-chum.nl

bbchum_3_161215_1.jpg
Gezien bij BB Chum, vrolijke kleuren en grappige details


Ze noemen het zelf een mixed-fashion overhemdenmerk. Mixed fashion omdat het hier niet om overhemden gaat zoals je ze al kent. Ja, het zijn shirts van  hoogwaardige kwaliteit en daarnaast, best prettig: betaalbaar. Dat was een uitgangspunt waar Peggy en Martijn niet eens over hoefden na te denken. Het gaat hun vooral om het echte onderscheid dat ze maken in 'overhemdenwereld'.

bbchum2_161215_1.jpg
Zoals dit exemplaar, als je goed kijkt zie je dat het patroon uit grachtenpandjes bestaat


Dat zijn de mooie en zelfs grappige, uitgewerkte details en verrassende stofcontrasten. The mixed-media is hun message. We hebben het hier over mixed-fashion overhemden dus.

bbchum4_161215_1.jpg
Of uit handsup symbolen


Dit is een fijn adresje voor mannen dus. Want leer ons mannen kennen; als het comfortabel zit én net even anders dan anders is (en daar complimenten over ontvangt!) wil niets anders meer. Ideaal adresje dus om juist nu als tip te delen, voor onder de kerstboom!

bbchum5_161215_1.jpg
Of zeilboten...!
Marije
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter