Limited Edition shirts Great Men Great Shirts!
BB Chum Blog

Knijter.nl

 • Geplaatst op
 • Door Marij
 • 0

Heb jij hem al gesignaleerd: de trend van het toffe overhemd?!

Voor mij is alles wat met kleding te maken heeft altijd veel meer een vrouwending geweest dan een mannending. Ik kende gewoon niet zo veel mannen die kleding belangrijk vonden. Dat ik een technische studie ging doen maakt dat er niet beter op: technische mannen die geïnteresseerd zijn in fashion? Er zullen er vast een paar zijn maar ik ben ze nooit tegengekomen.. Het was dus wel even wennen toen ik collega Roy ontmoette, een man die van mooie kleding houdt, graag gaat winkelen en zo netjes is op zijn kleding dat hij zelfs zijn onderbroeken strijkt!

Roy is dan ook vooral erg blij met de uitgebreide overhemdencollectie die we bij Knijter te koop hebben. Want misschien wist je het nog niet maar er is echt sprake van een nieuwe trend in overhemdenland: het overhemd met het leuke printje! Er zijn een paar merken die hier heel erg goed mee zijn zoals het Nederlandse BB-Chum en Coton Doux (uit Frankrijk) en vergeet niet het leuke merk A Fish Named Fred.

We hebben een paar leuke overhemden voor je geselecteerd, maar we hebben er nog veel meer: Bekijk alle overhemden die we te koop hebben hier.

Overhemd van Coton Doux
Met lippen, Coton Doux
€89,95
Met lippen, Coton Doux €89,95
Shiny Stars, BB Chum
€84,95
Shiny Stars, BB Chum €84,95
Green leaves, A Fish Named Fred €79,95

Flavourites.nl

 • Geplaatst op
 • Door Marije
 • 0

Het overhemd.
Voor alle fans van Flavourites (en dat zijn - niet geheel verrassend - voornamelijk vrouwen) tippen we vandaag een leuke webshop voor mannen. Een webshop gevuld met overhemden van het Nedelandse merk BB chum.

Vakblad Mannenmode

 • Geplaatst op
 • 0

BB Chum: Vrolijke mannenshirts. Tegen een betaalbare prijs

Mannenshirts mogen meer uitgesproken zijn. Dat was het uitgangspunt voor Peggy Benner-Haullussy en Martijn Both om met BB Chum nieuwe, vrolijke mannenshirts te introduceren. BB Chum richt zich op mannen die meer willen dan zachtblauw, wit of gestreept. Zij wil opvallende shirts bieden, van goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. BB Chum concentreert zich daarbij op de eigen prints. Inmiddels heeft zij stoffenfabrikanten in Zuid Europa gevonden die tegen redelijke condities zelf ontworpen dessins drukt. “ Op deze manier is de kans klein dat je op een feestje je eigen shirt tegenkomt”. Aldus de oprichters. Ondanks dat de oplage beperkt blijft tot maximaal 40 stuks, is de verkoopprijs niet hoger dan € 79,95. Naast onlineverkoop zoeken Benner-Haullussy en Both naar conceptstores die hun shirts willen verkopen. Het aantal winkels dat BB Chum verkoopt gaat nu richting 10. Vegroten van bekendheid van het merk gebeurt via guerilla-marketingacties, zoals tijdens het Amsterdam Light Festival waarbij in het Vondelpark BB-Chumshirts als lampionnen werden opgehangen.

Vakblad Kleur & Stijl

 • Geplaatst op
 • 0

Overhemd met Humor

Mannenkleding saai? Met een overhemd van BB Chum behoort dat voorgoed tot de verleden tijd. Martijn Both en Peggy Haullussy zijn het creatieve brein achter deze Nederlandse overhemdencollectie waarmee ze meer 'kleur' brengen in de mannengarderobe.
De missie van BB Chum: 'Om onvergelijkbaar en onvervangbaar te zijn, moet je altijd weer anders zijn'. Een uitdaging die Martijn en Peggy lachend aangaan met een kleine collectie overhemden met vrolijke prints en een goede prijskwaliteitverhouding. Daarnaast willen ze met hun overhemdencollectie de man zichtbaarder en uniek maken in zijn uitstraling.

Sprout.nl

 • Geplaatst op
 • 1

Zo Hou je vrolijke mannenshirts betaalbaar

Martijn Both en Peggy Haullussy-Benner willen met hun startup BB Chum een feestje maken van mannenshirts. Om hun overhemden betaalbaar te houden, gaat de verkoop online. Maar e verzonnen een slim model om ook winkeliers te winnen voor hun vrolijke collectie. Niet alle mannen zijn zo conservatief dat ze alleen voor zachtblauw, wit of gestreept gaan bij de keuze voor hun shirts. Maar wie een bijzonder overhemd wil, komt al snel in designerlabels terecht, met prijzen aan de pijnlijke kant van de 100 euro. BB Chum zit in dat gat: hun overhemden zijn wél opvallend en van prima kwaliteit, ze worden in beperkte oplage van maximaal 40 stuks gemaakt en desondanks blijft 79,95 de 'absolute max' wat prijs betreft.